15 Temmuz, vatan sevgisi ve bağımsızlıkla kaynaşmış imanı için yaşayan bu şanlı millete vurulmak istenen esaret kelepçesinin bir kez daha paramparça edildiği tarihtir; şehit kanlarıyla vatanlaşan bu toprakların işgal edilemeyeceğinin tescili, hür yaşamış, hür yaşayacak milletimizin zaferle sonuçlanmış mücadelesidir.

Anadolu’yu vatan edindiğimiz tarihten bu günlere kadar Milletimiz, tıpkı Çanakkale'de ve İstiklal Harbinde olduğu gibi 15 Temmuz gecesi de Millî Birlik ve Beraberliğimize kastetmeye çalışan hainlere karşı tek yürek, tek bilek olmuştur.

Milli İradeye yönelik bu menfur girişim Yüce Türk Milleti'nin onurlu duruşu karşısında hezimete uğramış, tarihi şan ve şeref destanlarıyla dolu olan Milletimiz tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir.

15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız.

15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız.

- SUTB Medya